Perfectie ligt in de details
Voor een prijswinnende barista is volledige controle over elke stap van het proces, van heerlijke bonen tot de perfecte brouwsels, van vitaal belang. Hun focus ligt op consistentie, herhaalbaarheid en aanpasbaarheid. Aan de andere kant, als een klant die vers gekochte bonen voor thuisgebruik maalt, verlangt men naar een fail-safe begeleid proces dat gemakkelijk, snel en eenvoudig is.
Ongeacht de context ligt de sleutel tot een succesvolle versgebrouwen innovatie in het beheersen van de nuances. Tijdens uitgebreide tests van onze prototypes ontdekten we dat geen twee soorten koffie gelijk zijn. We moesten veel slecht gebrouwen koffie proeven om ons proces voor optimale consistentie en herhaalbaarheid te verfijnen.
Hoewel het ene type koffie ons vertrouwen gaf in onze beslissingen, bracht de volgende batch ons terug naar de realiteit en benadrukte gebieden voor verbetering. Wist je dat het malen van koffie een elektrostatische lading kan veroorzaken? Dat wisten wij niet totdat we een hele zak koffie maalden en geen van de koffie eindigde waar het moest. Door te ontwerpen met onverwachte scenario’s in gedachten, konden we onze ontwerpen aanpassen en verfijnen, wat resulteerde in een betrouwbaar en efficiënt product.